Bobijn & Bobine

Debrouwer Gerrit

Pereboomsteenweg 6

9180 Moerbeke-Waas

+32 9 346 73 60

Mail:

info@bobijn-bobine.be

Stitch is all we do....

Welkom NL
Welkom DU
Welkom UK
Welkom FR
Welkom NL
Hondenrassen NL
Agility NL
Dog Fun NL
Katten NL
Paarden NL
Wildlife NL
Baby NL
Sport NL
Allerlei NL
Kleding NL
Hoe bestellen NL
Beurzen & Shows NL
Voorbeelden NL
Clubs NL
Nieuw NL

Borduurwerk in kleine en grote oplagen

Deze site is auteurs-rechtelijk beschermd ©

Geen enkele afbeelding, teksten of delen ervan mogen gekopieerd worden zonder toelating van de eigenaar.

 

Deze site is auteurs-rechtelijk beschermd © Geen enkele afbeelding, teksten of delen ervan mogen gekopieerd worden zonder toelating.

Speciaal voor Hondenscholen & Clubs

 

Het logo van je eigen hondenschool of club geborduurd?

 

Wat?

Voor hondenscholen en hondenclubs hebben wij speciale prijzen. Het minimum is hier echter wel 5 identieke borduringen. Dit kunnen bijvoorbeeld 2 jassen, 2 poloshirts en één T-shirt zijn. Alleen de borduring moet dezelfde zijn.

 

Prijzen

 

Vraag ons geheel vrijblijvend uw offerte.

 

 

Hoe?

Voor hondenscholen zijn wij best bereid om ter plaatse naar jullie club te komen om voorbeelden en voorwaarden te komen toelichten. Ook kan je ons reeds jullie logo mailen zodat wij kunnen bekijken wat mogelijk is. In tegenstelling tot bedrukken (zeefdruk) is borduren iets dat blijft, ook bij veelvuldig wassen. Bovendien moet je bij zeefdruk betalen voor iedere kleur. Bij borduren kan je tot 10 kleuren gaan zonder meerprijs.

 

Tip 1

Instructeurs in de hondenschool hebben allen een 3-in-1 Jas in de kleur blauw. De leden kunnen eenzelfde jas aankopen bij de hondenschool maar deze heeft de kleur rood. Zo is het voor de leden heel makkelijk wie zij kunnen aanspreken als ze met vragen zitten.

 

Tip 2

Leden kunnen een blauwe poloshirt kopen met logo van de hondenschool, maar medewerkers (die de bar of kantine verzorgen) hebben een geel poloshirt.

 

Tip 3

De hondenschool kan een ganse waaier van producten aanbieden, zoals petjes, T-shirts, jassen, workbodys, enz...De hondenschool of club hangt in het clublokaal een lijst op en per 10 bestelde stuks geeft de hondenschool zijn bestelling door aan Bobijn & Bobine. Wij zorgen voor een snelle levering.

 

Wens je een gratis prijsofferte? Mail dan naar Bobijn & Bobine het logo van je club en wat je ongeveer van kleding zou willen. Wij zorgen ervoor dat je een mooie offerte hebt om aan de andere clubleden voor te leggen.